Sekretesspolicy

     

    Välkommen till vår websida www.theglasscode.com. Läs vår sekretesspolicy som gäller användandet av vår webbplats och använder våra tjänster oavsett om du köper produkter eller inte. Läs användarvillkoren för www.theglasscode.com noggrant eftersom dessa innehåller viktig information om sekretessen och säkerhetssystemet på websidan. Den italienska integritetslag som gäller för vår webbsida www.theglasscode.com är:

     

    INFORMATIVA ART. 13 D. LGS. 196/2003 OCH DESS TEXT HITTAS HÄR

     

    Ägare

    Den registeransvarige för denna webbplats är Heykon s.r.l. dess säte finns i Via E. De Amicis, 53, 20123 Milano, Italien, P.IVA: 08443760965. De beslutar självständigt om användningen, mode, och säkerhetsförfaranden som tillämpas för att säkerställa sekretess, integritet och tillgång till uppgifterna som finns på websidan.
    Användaren har rätt att få tillgång till, korrigera och/eller avbryta sina personuppgifter som tillhandahålls av tillämpliga lagar. Om en användare vill ändra sina uppgifter på något sätt, måste först en skriftlig begäran skicka till customer@theglasscode.com, tillsammans med en fotokopia av identitetskort.

     

    Obligatoriska och frivilliga medgivanden

    Du kan bli ombedd att ange obligatoriska eller frivilliga personuppgifter när du använder vår webbplats. Detta är nödvändigt för att uppfylla dina specifika önskemål.
    Varje gång du uppmanas ange dina personuppgifter kan ett obligatoriskt eller frivilligt medgivande komma att krävas. Du kan ge ditt medgivande genom att helt enkelt kryssa i en lämplig ruta.
    Om du inte ger ditt konsensus till personuppgifter som anses obligatoriska kommer The Glass Code inte att kunna uppfylla din begäran på grund av bristen på enighet om särskilda erforderliga uppgifter för insamling. Denna brist på medgivande, till exempel, skulle kunna göra det omöjligt för The Glass Code att utföra ett köpeavtal eller att utföra andra tjänster som finns på www.theglasscode.com.
    Överträdelse av valfria detaljer får inga konsekvenser när det gäller insamling av personuppgifter (till exempel genom att använda webbplatsen eller att köpa produkter).
    Användaren är ansvarig för sanningshalten och riktigheten bakom sina personliga uppgifter. The Glass Code har rätt att vägra ge service till alla användare som uppgivet falsk information för att komma åt vår websida eller användandet av våra tjänster.
    The Glass Code övertar ansvaret för att hålla alla personuppgifter privata och skyddade under och efter perioden av användarkontraktet. The Glass Code kommer att ansvara för integriteten, förlust, eller icke-auktoriserad tillgång till personuppgifter som krävs enligt lag och vår säkerhetspolitik.
    Användaren ger härmed sitt samtycke till att ta emot reklam från The Glass Code för produkter och tjänster som erbjuds av The Glass Code eller tredje part under förutsättning att de nämnda tredje parterna annonserar produkter relaterade till mode eller liknande områden.
    The Glass Code kan använda cookies på sin webbplats. De cookies som används på vår webbplats är för en specifik IP-adress bara och utger varken förnamn eller efternamn på användaren. Cookies tillåter The Glass Code att identifiera en registrerad användares webbläsare. Efter registreringen tillåter cookies användaren att få tillgång direkt till de tjänster som tillhandahålls för dem på vår webbplats. De cookies som används på vår webbplats kan inte läsa andra cookies från andra webbplatser. Användaren kan ändra sin webbläsare för att meddelas när en cookie skickas. Användaren kan också vägra cookies helt och hållet eller ta bort cookies som redan har fastställts. Kontakta din webbläsare för instruktioner för mer information. Det är inte nödvändigt att samtycka till användningen av cookies för att kunna använda The Glass Code-websidan.
    Om användaren inte samtycker till användandet av cookies kommer det att bli nödvändigt att logga in varje gång en webbplatstjänst används.

     

    Personuppgifter

    Som användare kan du bli ombedd att lämna dina personuppgifter såsom namn, e-post, hem- eller arbetsadress och / eller telefonnummer. The Glass Code kan också lagra demografisk information såsom postnummer, ålder, kön, personliga intressen, etc. Om du väljer att köpa en produkt eller registrera dig, kommer du att bli ombedd att lämna ytterligare information såsom ditt kreditkortsnummer eller fakturaadress. Båda dessa krävs för fakturering. Du kan också bli tillfrågad om du vill komma åt vissa tjänster med hjälp av din e-postadress och ett lösenord.

    När reklam skickas till dig, kan The Glass Code använda webbsignaler, länkar eller liknande produkter för att förbättra sina tjänster.
    För att kunna erbjuda dig en mer personlig upplevelse när du använder vår webbplats, så kan The Glass Code kombinera datainsamling från andra delar av webbplatsen. The Glass Code kan också integrera denna information med uppgifter från sina samarbetspartners.

     

    Användning av personuppgifter

    The Glass Code använder personuppgifter för att förbättra webbplatsen och tjänsterna. Personuppgifter används för att förbättra tjänster för dig eller för att ändra webbplatsen så att du inte behöver fylla i samma personuppgifter fler än en gång. Detta hjälper oss inte bara att förbättra produkttillgängligheten och uppdatera websidan, utan ger oss också möjligheten att anpassa webbplatsens layout för att ge dig mer relevant reklam.
    Personuppgifter hjälper också oss att kommunicera bättre med våra användare. Det hjälper oss att skicka speciella meddelanden till våra användare såsom nyhetsbrev, produktinformation, tillgängliga tjänster, och säkerhetsbulletiner. Till sist så använder vi personuppgifterna för att informera våra användare om produkter och tjänster som är tillgängliga genom våra samarbetspartners.

     

    Integritetssekretess

    The Glass Code vill skydda sina användares personliga information. Vårt företag använder ett brett spektrum av teknik och säkerhetsrutiner för att se till att personuppgifter inte blir tillgängliga för obehöriga. Exempelvis lagrar The Glass Code användarnas uppgifter i begränsade servrar som övervakas dygnet runt.

    The Glass Code föreslår att du regelbundet kontrollerar detta dokument för att vara ständigt vara uppdaterad om vår senaste sekretesspolicy och våra tillvägagångssätt.